Monday, December 20, 2010

Langkawi Part 2 (2)

Hye..Hye..Hye! 
bersambung kita dalam siri kegemaran anda iaitu cerita pasal holiday. ha, suka tak? suka tak?? sila paksa diri angguk kepala anda.huhu..hari ni rasa bodben cam laju sikit. jadi aku pon cepat2 la upload pic ni ha..


pada hari kedua aku kat langkawi ni banyak memang byk tempat aku pegi. yg pic kat bawah ni kat Galeri Perdana. tapi aku tak masuk. time ni aku dah penat gila jalan and snap2 pic. so kitorang lepak kat dalam bus and luar2 galeri tu je.


 so..ini aku and Yaya. peace, no war! err..yela. tak penah gado ngan Yaya lagi. huhu..
 jumpa kucen ni time kitorang nak pegi toilet. manja gila. dah ar tengah bunting. 
aku doakan ko dapat anak cumel2 ye mummy??
 tengok apa lagi kitorang jumpa time nak pegi toilet.
arrow yang dah tercabut dari tiang. 
heeee... 
bes oh benda ni!!!!
 tetibe dapat banyak idea nak snap pic.
ibu and mama Yaya gelak2 tengok kitorang. hahaha..
 ni la bus yang bawak kitorang jalan tu.
driver and tourist guide dia memang terbaek!
byk gila info pasal Langkawi dia bagi.
 ini van langkawi. heee~
 sila buang sampah di sini. jangan buang merata2!!!
babab kang!
 Yaya sengal.
 u are sooo Glee! =)
 ini adek saya,Yana.
dia berangan amek alih jawatan pemandu bus.
ni Ibu kesayangan saya! mmuuaahh!
huhuhu....
 last stop ngan tourist guide. Dataran Lang.
kalo datang Langkawi tapi tak jejak kaki kat sini korang anggap jela holiday korang tu tak lengkap.
hehehe...kerek tak ayat??
me and Yaya again.
kat belakang budak2 sekolah tu.

balik je malam tu kitorang terus makan kat hotel tu. then balik bilik nak wangi2 diri and rehat. tapi pas rehat2 tu, dalam kol10 aku and Yaya keluar melepak and shopping lagi. penat siot! huhu.. pastu ingat nak rasa oblong. tak penah makan. kat Langkawi ni bersepah2 oblong. kat umah aku Sungai Buloh tu tak jumpa pon?? tapi akhirnya hasrat kitorang kecewa. sebab oblong sangat laris. time aku sampai je dah abes. nak jalan carik tempat lain dah tak mampu dah. penat sangat. last2 makan hotdog special je share ngan Yaya then kitorang balik tido.. 

ok, nanti cerita pasal episod last pulak. pastu tutup cerita pasal Langkawi ok?? muaahh!!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE