Saturday, December 25, 2010

Mekaceh pada Cik Nuraitul Syima

Ha,tajuk besar aku bagi kat situ untuk Cik Nuraitul.
Cayang kamoooo lah!
malu kita la awak puji2 cenggitu. hehehehe...
thanx yea sudi baca blog kita yang tak bape best cam blogger hebat tu.
malas sebut ah sape.
kalo dah kata blogger,mesti la korang pon kenal sape blogger2 glemer kat Malaysia ni kan.
aku ni tulis benda2 bese jek.
pasal life Myra Anne yang tak seberapa.
huhuhu....
*merendahkan diri yang sememangnya rendah dari hencik lebah saya.*

ok geng!
mari ramai2 baca blog kawan saya 
skang ni dia banyak tulis pasal keje dia yang busy tu.
da lama tak dengar cite dia ngan kesayangan dia.
hehehe...
ini dia....
jeng...jeng...jeng...


ehee...malu ah!
auuuwww!!

2 comments:

nuraitul said...

hahaha..spesel entri utk sy..mekasih..tambah sayang kamu lg la myra anne !! :)

myra anne said...

hehehe..syg kamoo juga!!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE