Sunday, January 9, 2011

Aku suka buat benda aku happy!

Tadi Cik Nana teman aku buat surprise kat hencik lebah.
walaupon kitorang masih buat muka kelat macam teh yang terlebih rendam,
tapi bila jumpa tetap aku salam cium tangan dia dulu.
debar2 oh!
rasa macam baru lepas nikah couple jek.
hikhikhik....
 hadiah untuk hencik lebah.
 aku buat ala2 booklet ni untuk dia.
jenuh aku gunting kadbod tu tau!
ko paham2 jela kadbod.
tebal yang amat.
aku dah la paling benci keje gunting2 ni.
tapi sebab hencik lebah...
^_^
 ada la dalam 7 page je..
tapi aku terus backache la lepas buat ni.
aku punya sendi kat bahu ni kan penah injured dulu.
so tak boleh overdose bekerja.
nanti penyakit menyerang.huhu...
hencik lebah,lu jaga la barang wa buat ni baik2 eh?
penat wa buat tau!
sampai pegi beli barang2 kat Mid Valley.
jauh tu dari puchong...
kalo jalan ade la dalam 2jam lebih kot baru sampai.
heeee~

aku memang suka buat handmade untuk hencik lebah.
jimat duit tau!
boleh simpan duit untuk kawen makan Nandos.
=P


No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE