Tuesday, January 11, 2011

Pullman tu bukan tempat untuk tarik2 orang tau!

Salam geng!

Haaa...semalam lepas hantar Kak Ruby pegi KLIA aku and Cik Nana terus pegi tarik2 orang kat Putrajaya. ape hal aku kena pegi tarik orang?? ada sapa2 jatuh ke?? oh, tidak. aku cuma menarik orang. waddehel? ko yang menarik orang or orang tertarik ngan ko??? =_=

hehehe...lebam pulak mata korang kang baca aku ngarut nih. ni nak habaq mai kat hangpa na.. kat Putrajaya tu ada tempat nama Pullman. kat situ ada hotel yang super duper best and cantek and tempat orang main sukan air.aku ngan Cik Nana pon pegilah lepak2 di sana. memang cantek oh tempat ni! time kitorang sampai nih ade la beberapa grup PhotoG yang tengah buat photoshoot pre-wed kot. segan pulak aku nak keluar kan hencik Sony. =)

ok,mari kita enjoy air tangan aku ni ha~

isi tembolok dulu. jap lagi nak snap pic Cik Nana pula.
ko tengok aku bercerita. nak pom2 je lebih haa...
meletop2!!! =P
inilah Pullman yang digembar-gemburkan.
ini bukan tempat untuk tarik2 orang ya??
heee~
tengah try snap pic bes2 untuk masuk contest Hencik Fendi anjurkan.
dia kawan kitorang.
tengah try2 snap pic ikot tema.
finally...aku suka this one.
aku suka muka huduh Cik Nana yang teruja dengan makanan tu.
muahahhaahhaha...
yang pegang makanan tu tangan aku.
*nak interprem jugak!*
=_=
 Si Gojes yang jugak Gojet.
+_+
 ini fevret aku. rasa cam stylo je pic yang aku snap ni haa...
bukan pasal modelnye stylo yaa??
tapi yang snap pic ni yang stylo.
cis!!! geram aku tengok. hehehehhe...
dia punye shades Nose tu mesti wajib ada yee...
tak boleh berpisah dari hidung dia.
heee~
asek tunjuk sisi cantik Cik Nana je.
mari kita tengok pula sisi melahap makanan oleh dia.
=P
jangan marah ye Cik Nana.
takmo snap pic u lagi nanti. hahahaha...
saya dari kaca mata dia.
 ehem2...
she's taken by someone.
^_^
sumpah aku ingat iklan Kansai Paint bila tengok pic ni.huhuhu...

ok,sudah2 dengan Si Cantek.
mari bersama dengan Si Comel tuan punya belog pula.
 ini aku. dan yang aku pegang tu payung.
*caption entah apa2*
 dia gadis berpayung merah..
hatiku terpesona memandangnya.
*ok,sila muntah hijau!*
 ouch! cover sikit gigi rabbit tu.
=_='
 dengki ngan shades Cik Nana.
aku pon snap pic pakai shades.
 ok,pinjam dia punya pulak.
ok aku punye jugak yang aku suka akhirnya.
=)

cukop2 la tu kan? huhu.. bes la Pullman ni. tak tahu pulak ade tempat ni dulu. baru rasanya. tak sempat ajak Kak Ruby bersnap2 pic kat sini.. tunggu dia balik la. nanti nak ajak hencik lebah pulak. tapi dia tu payah la.. kan putera lilin. kang mula la buat muka toya dia kalo panas. eh? tapi kan aku ade payung tu haaa... hehehe...
yes2!!! boleh pegi nanti.. tataaaa~



2 comments:

Mia Deanna Sali said...

wahhh best2 santek kan sye..
hehehe..
sechantek tempat nie..
weeeeeee~
jom join contenst..

myra anne said...

heee..i pon santek kan2???

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE