Thursday, January 6, 2011

takde sebab nak bersendiri dan sedih-sedih tau! =)

Salam... pekabo korang di awal tahun ni? sebenarnye kan aku nak hupdate cerita pasal malam new year aritu..tapi korang tau jela aku ni kan pemalas gila nak transfer pic dari camera ke lappy ni ha.. tak senonoh. pastu nanti orang dah abes hupdate pasal newyear aku baru terhegeh2. then rasa ketinggalan pulak. huhu..

ni pon kebetulan aku caj henpon pakai lappy sebab charger tertinggal kat umah. tu yang alang2 transfer pic dari henpon ni.. eh, macam panjang je intro aku ni ha...

minggu ni emosi aku agak terganggu sikit. sikit2 nak ngalir air mata. pape entah. aku rasa sebab bestie aku Kak Ruby  tu dah nak fly la.. sedih oh!!! nape aku camni ni?? dia bukan pakwe aku pon! nape sedih sangat ni... huhu.. aku gado sikit ngan hencik lebah pon dah nangis. padahal selalu tu kuat melawan. hati kering, takde perasaan, tak merajuk pon...

semalam siap aku tak contact dia satu hari. aku spent time ngan Kak Ruby. ekceli tak contact sebab gedik nak merajuk jugak tu.heheheh.. konon nak bersendiri la.. pape entah! pastu before tido nangis sorang2 sebab rindu. hahaha..
semalam borak ngan kawan aku time kat kolej. Ty nama dia. sebut as "Ti" ok? ejaan saje nak glemer. huhu... aku cite la yang aku sedih sebab Kak Ruby dah nak pegi. pastu dia cakap "ko jangan sedih2, Mey. ada lagi orang kat sekeliling ko" huhu.. dulu masa BFF aku si hencik Akmal tu masuk matriks kat Perlis pon aku call dia nangis2. touching lebih kan aku ni?? hehe.. tu belum ko tengok aku menghadap hindustan lagi. nanti senyap2 cover lap air mata. hahahahahah..
tapi takpelah...apa2 pon saya masih ada hencik lebah.hencik lebah yang kuat makan ni ha.. haritu time makan Kenny ni dia belanja aku. berapa entah bil dia aku tak ingat. tapi ade la 10sen kat harga tu. aku pun beria-ia la. mari kita ulang tayang.

aku: bee,ayang ada seposen. kejap2! <--kelam kabut korek wallet carik seposen.


dia: eleh,seposen bee pon ade. 


lalu dia pon mengeluarkan duit rm50 dari wallet dia.


aku: ala bee belanja la sebab kan bee makan banyak!


dia: apa pulak bee makan banyak! ayang la. tengok perut ayang tu!


aku: eh,apa pulak. tengok pinggan bee licin. ayang ade lagi ni ha tak habes. maknanya bee la makan banyak.


dia: eleh, makan tak habes, tuduh orang makan banyak. membazir tau tak???


aku: ha, dah tu nape bee tak tolong habeskan??


dia: dah ayang punya..ayang la makan. dah la tak sedap benda tu.


aku: ha, tau pon tak sedap. sebab tula ayang tak habes! grrrr~

mereng sungguh kami ya?? heee~ aku terharu ko tau tak time dia koyak2 kan ayam untuk aku. sape la nak buat untuk aku kalo dia takde. choooyyyy!!!! weh, menyesal pulak aku bawak diri dari dia. nak pegi kacau dia dengan misscall la. hikhikhik.. tadaaa~

2 comments:

aleen aiden said...

hencek lebah kamoo sgt chinese look ye.ke memang die ade darah cina?atau die memang org cina?yg mane 1,pilih2.hee

myra anne said...

ok fine. dia mmg chinese look. nk kata ade darah cina x pulak. hehehehe... tp kalo kte jalan ngan dia mmg org pandang2 jugak sbb ingt dia apek. hohoho~

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE