Wednesday, March 23, 2011

Berjoli dengan Blogger Si Lady Awin part 1

14hb lepas Cik Awin and adik laki dia Uzair dari Penang turun KL. datang jalan2 and stay kat umah aku selama dua malam. tapi adik dia tak la... adik dia stay umah kawan dia kat Klang. Best woo~ asek berjalan jela keje kitorang. ni masa 1st day. Awin sampai2 je terus kitorang jalan2 pegi Sunway. hajat Awin nak maen G-Force kat dalam Sunway Lagoon tak kesampaian sebab aku memang cakap awal2 takut nak naek benda tu. hehehe... tapi dia ade hati jugak nak hasut aku naek bila dia datang lain kali. huahuahua...

Ok, mari tengok pic aje la. oh, Cik Atikah kawan si Awin ni pon ada join kitorang tau. tu yang baju biru sling bag coklat tu..




Lepas pegi Sunway kitorang gerak pegi One Utama sebab Awin teringin nak makan kat TheObroma Chocolate Lounge.




Lepas makan kat sini, aku and Awin lepak kat bowling sementara tunggu hencik lebah. kitorang pegi makan Nasi Lemak Cinta Sayang kat Sec7 Shah Alam pulak. heee~ banyak gila aku hencik lebah makan kan?? padan ah moncet! muahahaaha.... after makan kitorang pegi snap pic kat I-City.


aku suka sangat nengok hencik lebah time ni. comel. rasa nk geget pipi tembam dia. rasa nak geletek perut bulat dia yang dah macam bola tu. hamek lu!! suka2 ati kutuk wa belon. wa kutuk lu kaw2 kat sini ok, bola??? muahahahaha...

abes je bersnap2 kitorang balik. letak kepala terus tido. penat gile kaw!!!



2 comments:

AwinLaLaLa said...

HAHAHAHAH! "myraa.. myraaa.. jom laa naekk g-forceee... jomm laa...." dgn nada serammm smbil tgn lambai2 dkt myra.. hahahahahaa!!!

p/s: tatahan dgn mata hencik eba tu yg sepetttt wakakakakakakaa!

myra anne said...

hahahaha...tak seram! tak seram!

p/s: tau xpe! rs mcm nk letak btg mancis bg besar sikit mata dia.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE