Thursday, March 24, 2011

Berjoli dengan Blogger Si Lady Awin part 2

Second day of kedatangan Awin kat KL ni, kitorang jenjalan pegi Times Square. aku bawak dia naek tren je..tak kose aku nak drive. sebab nya dah la jalan2 kat KL tu memang aku failed. asal nak drive masuk KL je terus text hencik lebah camni.

"bee, jawab tepon! urgent!"

sebab pe kena text camtu?? sebab hencik lebah tu kalo time keje dia tengok henpon dia, aku call memang haggghhhaaammmm dia nak jawab fon. hampeh punye brader. aku jela yang paham perangai dia. kalo pompuan laen dah lama meroyan agaknye. muahahaha...nanti dialog tu mesti camni. aku bagi contoh je ya?

aku: bee, cane nak pegi stesen KL tu?

dia: watpe?? ayang lalu sini...terus...masuk simpang ni..bla..bla..bla...

aku: ok. nanti kalo ayang sesat ayang kacau bee lagi tau!!

dia: tula! asal bee bawak jalan2 ayang tido dalam kete. mana nak tau jalan nye!

Ok, tuduhan dia sangat melulu ya?? mana ada aku tido! kalo dengan ayah yela. asal masuk kete je aku tido. muahahaha... dengan hencik lebah payah sikit. sian dia drive sorang2. tapi kadang ayah drive sorang pon aku bantai je tido. err... camne tuh?? hikhikhik...

sudah2! jom cuci mata.
for ladies only!!!!!!
yg duduk sorang tu. even macam laki tapi dia tak bersalah.
yang dua orang lagi tu, pompuan.
tapi cium2 sana sini. yukkksss!!!
geli aku!
awin at station Bandaraya.
Times Square bebeh!
makan. =)
suka.
makan lagi. ada orang suap.
lagi suka. =)
Awin rambang mata. =_=
abes satu times square, pegi Sungai Wang pulak.
tengok Cik Nana skodeng aku fitting baju.
Cosmo's World.
aku naek benda Space Attack kat belakang tu,
dari mula dia gerak sampai habis aku jerit,
"Awin..Awin...nak turun! nak turun! dah la tu~"
wuwuwuwuwuuuuu...takut gila aku. 
tak bukak mata langsung.
boleh tak kitorang semua terkejut dengan benda tu.
tetiba muncul belakang kitorang.
ini sebelum pening.
ini lepas pening. masing2 dah tak larat.
sebelum balik sempat singgah Cool Blog.
mengfreshkan diri dan minda lepas kepala pusing kat Cosmo. 
=)

panjang berjela tak entry aku ni??? muahahahahaha~ balas dendam sebab bulan ni entry aku kurang. hehe..tataa...

4 comments:

AwinLaLaLa said...

hahahahaha lawak gilaaa time awin rambang mata tu... tak tau nak beli mana satu.. hahahaa xD

*tp x beli pon hahaha*

AwinLaLaLa said...

p/s: mmg feninn pon!! menda tu dasattt betoiii!!!
palin beshhh ader org sebut nama awin dari mula smpai abeh menan tu.. hahahaha xD

myra anne said...

hahaha..rindu gile! time space attack mmg memalukan but fun! rugi nana x join..hahahah...

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE