Tuesday, March 22, 2011

Cara kau mencintaiku

Bila aku cakap teringin makan chickenchop, dia bawak aku makan McD.
Bila aku teringin makan waffle strawberry dia bawak aku makan brownies.
Bila aku cakap teringin nak bercuti ke Pangkor dia bawak aku pegi Penang.
Bila aku cakap teringin bela kucing dia suro aku pegi amek sendiri kat umah kawan dia even dia yang beria carikan aku kucing.
Bila aku nangis dia marah2. padahal dia marah sebab aku bersedih hari tu. even bukan dia yang buat.
Bila aku makan banyak dia kutuk aku dah macam belon. padahal perut dia pon dah macam bola.
Bila aku bagi dia kad, dia buat2 tak tahu tapi rupanya kat umah dah berkotak2 dia simpan kad yang aku bagi.

Pelik sangat cara dia tu! tapi dia tetap my only chentahati dunia akhirat. Insyaallah. =)


4 comments:

Zura said...

semoga berkekalan..

myra anne said...

insyaallah~ amin.

Puan Sinis said...

lelaki + ego = xley dipisahkan...
hehehe..
tp belakang2 die ade cara trsndr yg sbnrnye die sygkan kite..
=)

myra anne said...

tula psl puan sinis. ehehe..kdg kte bengang2. tp at last sengih2 gak.hahaha

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE