Monday, March 21, 2011

PD bergegar!!!!

Minggu lepas 13March2011 Port Dickson bergegar gara2 kehadiran kitorang ke sana.
eheheheheheh~
aku ikot Makyang and Ucu aku pegi picnic. 
ekceli pegi sebab nak jenguk anak Makyang yang kat sekolah tentera tu jugak.
aku ngan hencik lebah gerak lewat.
sebab hencik lebah bangun tido lewat. 
eheeee~ 
tu aje la alasannya kalo kitorang pegi mana2 lambat.

 masa aku sampai je dorang nak naek banana boat dah.

 hencik lebah memang suka snap the hodoh site of me.
sila paham dengan perangai dia yang suka mendengki dengan aku.

 ini anak sulung Ucu.
Fifi.

 ini aku dan hencik lebah moncet! muahahaha~

"saya suka bila awak pandang saya sebab nanti saya rasa cantik even saya comel tak cun mana"

 thanx for make me happy!

 aku nak benda pusing2 warna-warni ni.
tapi hencik lebah tak bagi beli.
dia suro berdiri bawah tu je and dia snap pic aku.
=_=

 opss!! sexy pulak adek aku tu.

 cuba teka Pakyang aku tengah buat apa.
??????
(angkat2 kening ^_^)

 dah macam tempat gantung beg pulak hencik lebah ni.
muahahahah...

peace~

2 comments:

Zura said...

teringat masa naik banana tue..ish kenangan xbleh di lupekan...

myra anne said...

besh kn zura! huhu...lg2 tie dia jatuh kan..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE