Monday, March 21, 2011

Wondermilk VS Wondergirl

Holla~ <--gaya Dina Nazir DJ Era.

hee..lama gila aku tak update pape kan? pic dah berkepuk aku kumpul baru nak update sini. tapi ekceli aku ada masalah kekangan masa dan bodben juga mengekang aku dari beronline dengan laju nye. nyampah aku tau! grrr~

kali ni nak tayang pic masa aku pegi Wondermilk kat Damansara Utama area uptown tu. akak aku ni la.. before pegi umrah dia teringin sangat nak makan cupcakes. so dia belanja la aku ngan ibu pegi sini. terbaek dol dia punya cupcake. sedap!!! aku tak bape suka yang manis2 sangat. tapi yang ni siyes sedap!

ini cupcakes yang di gembar-gemburkan tu!

 ini si tukang belanja. =)
Cik Puan Syikin.



 tak sempat2 nak snap pic dah hilang dua cuppies.

 sape lagi kalo bukan orang ni yang makan.
hehehe...

 ini chicken cheese baked potato yang super sedap!

 harga rm8.90.
murah kan?? 

ini deco kedai dia yang sangat cumel!




 ko dapat bayang kan tak kalo aku jadi Elvis??




si tukang belanja tak sedar muka dia tak bape comel time makan.
si ibu pulak syok sangat makan.


rasa nak pegi lagi.. tapi lain kali nak bawak hencik lebah pulak. =)
sekian.

4 comments:

nuraitul said...

bwk saya sekali boleh..?? :)

myra anne said...

bole la syg~ kte mkn sesame! huhu

AwinLaLaLa said...

beshhnyaaa.. x sempat nak merasa.. sob.. sob...

myra anne said...

next time harus dtg ye awin! huhu

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE