Wednesday, April 20, 2011

Cerita pasal Enam Tahun Lapan Bulan, bebeh!

Salam.

Merujuk kepada tajuk di atas, sesape yang rasa tak suka baca, sila nyah awal2. jangan korang baca sampai abes entry pastu nak kutuk2 hingga muntah hijau pulak.

Wuwuu..hari ni sudah Enam Tahun Lapan Bulan terbang dengan hencik lebah. gedik tak?? hahahhh..bukan ah kitorang sambut tiap2 bulan pon. tu memang melampau! tapi cukup la sekadar nak ingat setiap kali 20hb is hari kitorang bersama. tak perlu nak sambut Valentine pon! 20hb is enough for me. =)

Aku bersyukur jugak la sebab even hencik lebah berlagak macam mana dengan aku pon, tak message aku berhari2 pon, tak dating sampai dua minggu pon, tak belanja aku makan pon .. (eh,banyak pulak pon) tapi setiap kali 20hb dia mesti ingat kat aku. dia tak penah lupa 20hb. ngee~

Ehem2, malu nak cakap. =_=
Aku nih, dah berapa lama dengan dia pon, asal dapat message dari dia je mula ah terkinja2 macam kera dapat bunga. siap cakap "yeyayy! pakwe message!" hohohhh... gedik sungguh kan?? macam budak2 tak matang langsung. tu belum ko tengok kalo hencik lebah call lagi. senyum macam nak terkoyak dah bibir Angelina Jolie aku ni. hukhukhuk... hencik lebah tak tahu tau perangai buruk aku yang ni. sila jangan bocor rahsia. hahaahhhh...

Ok2. sudah la tu. takmo cerita lebih2.. malu ah! heee~ sumpah gedik. korang semua, sila doakan harini hencik lebah tak busy boleh tak?? sebab dia cakap kalau dia free dia nak datang bawak aku pergi tambah lemak kat Pizza. weeehhhuuuu!!!!! mak dah lama ngidam nok~ hahahahhhh

ni gambar masa muda trang tang-tang. ciss! hahaahhh..muda la sangat. gambar tahun lepas je kot.

sayang lu bangat hencik lebah!!!

Bye!

Psstt!!!!!! sangat rindu kat Cik Puan Syikin and Yunna De. tepek sikit muka dorang.


17 comments:

elinADNAN said...

wahh tahniah coz bertahan smpai lame mcm nih..hope berkekalan..amin

fazey said...

cepat2 kawen! keh3

Myra Anne said...

thanx elin~

misz fae said...

oke..fae doakan miera..tapi tapau utk fae sekaly ye..hehe;P

aleeyaqaisara said...

huiyo..congrat..hee..may Allah bless both of u!

Myra Anne said...

fazey: hahahahh..doakan ye dear!

fae: hee~ fae ni nak gak. takleh2. hahahaha...

aleeya: syukran! =)

Zura said...

wow...setianye memasing...bagus...bile nk naik pelamin nie..

cik hani said...

taniah....

lebih kurang jgk ng awak...

hihikk..

semoga awk cpt2 kawen....

leh ikat lebah tu

Myra Anne said...

zura: naek pelamin dh byk kali. tp pelamin org la..hehehe

cik hani: alaa..awk lg senior la~ hehehee

Enol said...

hohoho...i always wonder, npe cik lebah x pnah komen kt blog nih??? XD

wanny said...

de tak senyum cm "selipar terkoyak"...?bak kate pak jabit dlm 'HKLBR'

hehee :b

moga2 ke jinjang pelamin..!

misz fae said...

myra menjadi mangsa tag fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/04/inner-itu-saya-punya.html

Myra Anne said...

enol: sebab dia always be a silent reader only. =)

wanny: thanx syg! hehehe

fae: ok! =)

nik rosmawati said...

congrat dear.dah 6 tahun bersama yea.moga bhagia bersama yea.

Myra Anne said...

thanx kak nik!

Khadija Sakaria said...

semoga panjang jodoh. kawen nti, mput sekali kawan blog okeyh :) u guys sweet as a honey ;p

Myra Anne said...

khadija: sure! mst la jmput..huhu...thanx dear!!!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE