Thursday, April 7, 2011

i Love You, my dear Lomo!

Salam.

Ramai jugak yang minat Lomo ni eh??? ramai pulak yang tanya pasal Lomo kat aku. macam aku terer sangat pasal Lomo. tapi kalo korang nak Lomo ni satu, meh baca entry ni sampai habes. heheheh..

elok2 lepas aku update pasal Lomo comel kat entry before ni terus aku terjumpa link untuk Lomo simple+comel macam kat pic bawah ni. "Awesomenye!!!"

Sebab dia sangat murah dan comel, langsung tak sempat2 nak ngendeng2 kat hencik lebah nak mintak as besday gift. terus laju2 nak order. huhu.. memandangkan Lomo ni pre-order so bulan depan baru boleh dapat barang ni. Pre-order akan berlangsung dari 1/4/2011-15/4/2011. Barang2 dijangka sampai 11/5/2011.

Cik Anis yang comel a.k.a tukang jual Lomo comel ni, kita harap dapat barang ni before besday kita ya? besday kita 26 mei bulan depan. boleh kita tayang2 dengan riak nya kat hencik lebah kita tu. ehehehehe...



Untuk Cik Linda yang teringin jugak Lomo ni, boleh la pegi kat sini -->Elmo Street. nanti kita snap pic pakai Lomo sama2 yea? kita pakai yang biasa2 punya dulu, nanti boleh try fish eye pulak. =)

Harga Lomo kat atas ni??? RM 40 bebeh! terkejut?? sila pergi order satu.. hehehehehhh

*aku tahu kalo hencik lebah tahu aku beli Lomo ni mesti dia bising cakap "tak habis2 dengan camera!!" so i better shut up until dapat barang ni supaya nanti dia hanya boleh geleng2 kepala tanpa mampu nak komen pape sebab aku memang dah beli. hahahaahhh

4 comments:

nelly said...

lawanya !

myra anne said...

comel kan?? huhu

rj Etika said...

kenape murah sangat? asal? oh..sangat tidak pecaye. lomo memang murah ek? OOooo....

myra anne said...

etika: aah lomo mmg murah. x mcm DSLR.. instant lomo i pnh jmp pon dlm 300++ je..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE