Sunday, April 24, 2011

Jom kitew BOOOO kat sapew2 yang cakap macam tew!

Salam.

Point aku hari ni adalah untuk menaikkan point CGPA menyembur kat siapa2 yang berani2 nak message aku ke, komen2 status FB aku ke, PM aku ke dengan ayat mintak penampar macam ni.

"Hye awak! awak sihat kew? awak dari manew ek? nama awak sapew?"


"Ye keww?? sayew pown tak tau.."

Hey! waddehel laa ayat2 macam ni. geli aku nak baca tau tak??

Tiap kali ada orang message2 aku macam ni, aku teringin sangat nak tengok mulut dorang sebut perkataan tu macam mana ek. gila GELI! rasa macam nak tarik muncung mulut dorang tu kot. hish!

Ada la sekali mamat mana entah PM aku kat FB. bagi ayat2 macam tulah. aku terus sound,

"Weh,kalo nak borak tak payah la setiap perkataan ko tu ade huruf W. geli pulak aku nak bacanya."

Hamek ko! selamba badak aku sound. biarkan. bukan aku kenal pon mamat tu. yang gedik2 nak nyusahkan aku baca message dia siap suruh? terus la dia tak PM aku lagi sampai sekarang. Yeayy!!! =P


Korang2 sape agree perkataan2 yang ditulis camtu memang annoying?? angkat tangan macam Usop Wilcha. hahahhhh..

Bye!

8 comments:

elinADNAN said...

terbelit belit lidah nak bace..penat nk baceee

Myra Anne said...

tau xpe kn elin? heheh

fazey said...

semua nak tambah eww.. hehehe..
pening nak baca

qellissa said...

saya setuju!yg terlebih w pon geli nak baca..yang taip ala2 org pelat pun geli gak nak baca..contoh " sy ta sukerh na mkn uw!" wadehel? pelat ke apa?siyes menyampah baca..hihihi

iKhRam said...

booo...!! sayangilah bahasa kita..
satu bahasa
satu bangsa
satu negara..!!

Myra Anne said...

qellissa: haa tau xpe..sape2 yg tulis blog pakai ayat2 camtu mmg kte cabut dah awal2. mls nk baca. huhuh

ikhram: wau! cikgu semangat gile..haha

Anonymous said...

yup..memg menyampah sgt2..pastu yg tulis sowie..tulis je la dgn ejaan yg btul..

Myra Anne said...

anon: tau xpe...rimas jek..huhu

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE