Wednesday, May 25, 2011

Besday Skandal Saya.

As Salam.

Ehem2. ada yang rindu dengan aku tak?? hahahahhh.. sori weh! serius aku takde masa nak blogwalking semua. sape2 yang tinggalkan link kat chatbox tu nanti aku jenguk ya?? sori sangat!

Ni pon saja nak update pasal besday skandal aku. toksah bagitau hencik lebah tau!! nanti panas pulak bontot dia dengar aku ada skandal. hahahhh..

Eh, korang. toksah percaya sangat dengan tuan punya belog. ada pulak orang nak kat dia sampai siap ada skandal kan? hahaha.. bukan2!! ni besday hencik Buden'z, kekaseh hati Cik Nana. so masa 22May haritu Cik Nana datang la rumah aku. kononnya dia plan nak suruh aku dengan hencik lebah pegi buat surprise kat Titiwangsa. kesian sahabat saya tu tak penah jejak kaki kat Titiwangsa *buat tangan bentuk L letak kat dahi tunjuk kat Nana* hahahahahhh... yang aku ni dengan hencik lebah pon pegi la membuang masa dan duit pegi tengok cerita Kongsi yang tak berapa nak best tu kat Pavillion dulu. ingatnya lepas tu baru nak pegi buat surprise la. sekali plan tak menjadi pulak sebab hencik Buden'z keletihan bekerja mencarik rezeki sebelum keluar dengan Cik Nana tu. last2 buat kat tepi jalan kat area Ampang Park tu je. hee.. so let's enjoy the picture!

ni kad and pop cakes dari Cik Nana untuk hencik Buden'z.

Elmo pop cakes yang super duper comel and cute!

tengok la besday boy. macam tak larat bukak mata dah sebab penat.

hey,geng!! lupa pic makan beradab.
suap-menyuap. heee~

ni pulak tukang meriah keadaan yang comel dan kekenyangan lepas makan kat HR Steakhouse.
heheheheheee..

Ekceli banyak je lagi gambar. tapi gambar gedik aku dengan hencik lebah la. takmo publish banyak2. nak bagi anak cucu pulak tengok. hahahahhhh. oklah.

Tata!!!

p/s: jom countdown untuk besday aku pulak. lagi 20minit. heee~

7 comments:

Mia Deanna Sali said...

hahaha mekaceh..aiyooo scandal pon blh jer..;p

Myra Anne said...

takde mana i nak scandal ngan dean. hahahaha

iKhRam said...

hepi besdat kedua2 scandal..

cik bihah said...

comel kek tue.. mao jugakkk ;)

knb said...

just cute. support your nuff, kindly visit & support my blog :)

athirah said...

hye...
wuaaaaaaaaaaaa...cupcake tue comels...*mata bersinar2*

Myra Anne said...

pop cakes nama benda comel tu dear..hehehe

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE