Friday, May 6, 2011

Cerita pasal surat chenta yang dah sampai ke Bali

Salam.

Merujuk kepada picture di atas. hahahahahhh.. rasa gedik pulak tetiba. haritu before hencik lebah ke Bali, sempat la aku bagi bekal untuk dia bawak ke sana. aku bekalkan surat chenta la. hee~

takmo la expose kat korang pulak kan aku tulis apa dalam surat tu. malu. ouchh!! tapi tajuk surat tu "Itulah Saat Saya Cintakan Awak". agagagagagaaaa...aku sweet tak?? aku bagi surat tu before dia nak masuk departure gate tu. dia terus simpan dalam beg. tak tahu la pulak aku bila masa dia baca surat aku bagi tu.

bila dia balik Malaysia balik, aku pon jemput dia kat LCCT. siap pakai baju kurung kaler pink. saja nak senangkan hati dia. dia dah lama benau tak tengok aku ayu cam gitu. ahahahahhh.. dia memang suka kot aku pakai baju kurung. chomel katanye.. eh2! tak. tu aku yang kata. kihkihkih...

lepas hantar kawan2 dia balik rumah, kitorang pegi makan dekat Menjalara. makan nasik ayam kat kedai tepi parit area Petronas dekat dengan Tesco. hahhh! panjang tak aku described kedai tu?? hahahah... nasik ayam dia sedap beb. aku suka! dah sedap, mesti la rasa benda tu macam sikit aje kan.hahahh.. mula2 plan nak mintak tambah nasik lagi. tapi tetiba aku kenyang dengan bahan2,usik2,sakat-menyakat dari dia yang aku kuat makan. hey, gua lapar la der!!!

sekali time nak makan tu aku ternampak surat chenta yang aku bagi tu, sampul dia dah jadik macam belacan. haish!!! terus aku sound dia.

"hey, ayang bagi elok2. tengok dah jadi apa!"


"hey, jangan nak tengok luar je eh. dalam masih cantik tau!!!!" 

eh, dia pon nak hey2 aku pulak. kuang asam tol. tapi kan, bila pikir balik, beg tu dia memang bawak kehulu-hilir dia pegi mana pon. dah sah2 la surat tu sentiasa ada dalam beg tu kan?? padan ah jadik belacan. entah2 time dia pegi shopping pon dia angkut surat aku tu. ok2, pikir positif jela.

so sweeeeet lah kekaseh aku nih! pegi jalan pon bawak surat chenta. hahahahhhh. surat chenta pon dah sampai ke Bali. aku bila lagi?? haishh~

Bye!

4 comments:

NiNaHaMdAn said...

hahahahaha....sengal jugak la bdk ni..tp yg penting nasi ayam kat situ mmg sdp...nasi ayam pak tam pon sedap juge...akak pgl kedai nasi ayam kat manjalara tu dgn pglan 'longkang'..sbb die ada longkang kat sblh kdi tu...ramai org pgl cmtu..kalo dtg dlm kol 3 cmtu slalu nasi ayam dah abis...:(

Myra Anne said...

kak teddy!!!! rindu~ huhu..kte pgil oarit cm sopan ckit ah..kang x lalu lak nk mkn.heheheh..pak tam sdp eh?? lm x mkn..x ingt..huhu

NiNaHaMdAn said...

cet...pak tam yg dkt ngan umah die x mkn...yg dkt ngan chenta ati jugak yg die igt..haha...lama akak MIA skrg makin gorgeous nmpk..:)

Myra Anne said...

hahaha...suka carik yg jauh nk wat cane.. sp gojes? akk eh..huhu.np akk menghilang...roger ah. nnt nak dating same..msg ni celcom kte kak. kte tuka hp..byk no xde..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE