Wednesday, June 1, 2011

The Day I've Been Treated Like A Princess.

As Salam.

Hencik lebah sangat la jarang nak tunjuk keromantikan dia kat aku. tapi sekali sekala, bila dia tunjuk aku memang cair leleh2 beb. hahahahhh.. masa besday aku haritu dia ikot aje aku nak buat apa pon. takde bantah2. =) suka. memula aku suruh dia bawak pegi tempat aku tak penah pegi. contoh, naek mana2 kawasan bukit untuk tengok KL. so dia bawak la aku pegi kat Cheras Baru.naek atas bukit area situ. lepas turun dari bukit tu, pegi membuang masa tengok wayang kat OU pulak. hee~

disebabkan tak pandai nak setting camera and takde lens yang superb *salahkan lens and camera pulak*, so jadi la hodoh macam ni gambar aku. nak tengok lagi hodoh???

hahahah..siyes burok gile!!! aku memang rasa cam haghaammm time nih sebab bape puluh kali snap pic tak jugak menjadi. last2 fed up. pastu snap benda lain pulak.

memaksa hencik lebah cari sisi gambar terbaek untuk si bunga kelihatan kurus. sadis kan?? hahahahhh.. ehem2!! toksah percaya dengan muka yang putih macam tepung gomak. flash aje tu...=)

masing2 kelaparan so beli burger daging special that we shared together. sharing is caring kan. ahahaha...kitorang memang suka share2. selain jimat duit, boleh jugak bermanja dengan kekaseh suruh dia suap lalu korang tak payah susah2 nak basuh tangan lepas tu. hahaha...

aku suka buli hencik lebah bila snap pic pakai flash. mata dia selalu tak boleh bukak. dah la bila gelak tak nampak mata. aku paksa jugak dia bukak mata..terkilan aku snap pic masa malam tu. susah benar nak dapat pic yang cantik. pic kitorang berdua. =(

tapi pape pon. mekaceh hencik lebah. layan saya macam princess!!



Tataaa...

p/s: walaupun awak tak belikan hadiah lagi, tapi saya tak kisah pon. saya cuma nak masa dengan awak. bukan hadiah2 tu..=)



4 comments:

nuraitul said...

wah wah..seronok nye dia..jd princess ek that day.. :)

Myra Anne said...

aah sonok sgt dear!! huhu

Khadija Sakaria said...

share burger lagi. happy together ya to you dgn encik lebah awk :)

Myra Anne said...

hahaha..mmg slalu share makanan.thanx dear..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE