Tuesday, August 2, 2011

It's her turn to be the bride Part 3

As Salam.

Okeh Part 3 memang dah totally xde kena mengena dengan pengantin. tapi di sebabkan tajuk berkaitan dengan pengantin aku just nak cakap la yang mungkin time kitorang tengah berseronok kat Jonker Walk and pusing2 town sebab x jumpa kedai makan best pengantin kat rumah tengah bukak2 hadiah and lepas tu segera menuju ke bilik tido. ehem2! heee~ ok, tutup cerita pengantin.

Moh tengok gambar yang Cik Nana nanti2kan. lepas penat jalan petang tu kitorang check in kat hotel budget yang murah lagi selesa kat belakang Mahkota Parade. nama hotel tu The Legend. mandi2 and solat, lepas Maghrib terus keluar pegi Jonker Walk.













Lepas penat jalan kat Jonker kitorang pusing2 satu town carik kedai makan. tapi sampai masuk jalan hala ke Umbai tu. alang2 terus carik kedai ikan bakar. last2 jumpa satu terbaek punya kat Sungai Duyung. ko tengok gambar Cik Nana kat bawah ni. gila semangat kan? =P




muka kelaparan yang tak semenggah. +_+



siakap tiga rasa terbaek aku penah makan.
sedap gila woo!!!




Then lepas makan kitorang jalan2 kat depan Dataran Pahlawan tu. kan ade macam ala2 Downtown kat situ. terjumpa la Aizul Marcello kat situ ngan member dia. tapi takde la pulak aku menegurnya kan. yelaa.. orang femes.. mana pandang aku ni ha. kui kui kui... ada jugak kitorang pegi tengok kereta yang dah modified menunjukkan kehebatan masing2 kat depan DP tu. yang paling aku kagum dan jakun bila tengok ekzos keluar api ye kawan2. siap record dalam henpon. hehe.. tapi pic2 time tengok kereta2 smart ni ada dalam henpon. malas aku nak transfer nye. sory eh.

oklah.. stop here.

Tataa...

p/s: Cik Nana, puas hati dah dapat tengok pic time malam tu? =)

4 comments:

SayaAnim said...

jonker walk the best...

Mia Deanna Sali said...

puas!!!!hehehe~tenkiu yer kawan!!

Myra Anne said...

anim: mmg terbaek!!! =)

Myra Anne said...

nana: ade lg pic..tp xkn nk upload sume kn..hehe

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE