Saturday, August 20, 2011

Oh,my!!!! it's our Seven Anniversary! =P

As Salam.

Tepat je jam 12 malam tadi aku rasa macam nak jerit oh! nak tahu pasal apa? sebab 20 August 2011 ni aku dengan hencik lebah dah jadi teman gaduh tumbuk2 perut selama 7 tahun. so nak wish Happy Seven Anniversary, hencik lebah!!! =D excited gila. tapi nak bagi amaran. sape yang rasa nak muntah hijau dengan entry ni sila tekan pangkah kat atas belah kanan tu awal2 ye. =P


Tujuh tahun lepas pada tarikh 20 August 2004 (imbas kembali)
Masa tu aku baru lepas habis tuition kat Perfection, Kepong tu. haish terjumpa lagi si apek ni kat depan McD. hati melt sekejap. tak tahu la pasal apa hati debar2 tak hengat bila bertentang dengan mata sepet dia tu. oh, hati! toksah gedik sangat ok? =) Lepas Maghrib dalam jam 8 lebih camtu, aku dengan kawan aku decide nak balik. dalam hati, "alamak, bila dapat jumpa lagi ye?" dekat sampai bus stop, dia text aku.
"awak ade bf?"
"takde.."
"ok,dengan ni saya rasmikan awak jadi gf saya."
hahaha..it was so sweet!! so malam tu rasmi lah aku jadi girlpren kat mamat mata sepet nih. kui kui kui...=P


Sepanjang 7 tahun ni, ada la saat2 yang susah bagi kitorang. tapi paling susah masa tahun ke 6 laa.. teruk sangat kitorang di uji. sampai hampir2 break. Alhamdulillah, kitorang sama2 bertahan. sama2 cuba naik balik. tengok sekarang, dia jadi tempat aku lepas geram tumbuk2 perut lagi. hahahahhh.

hencik lebah tak pernah manjakan aku sangat. dia kata takut nanti bila dia takde aku susah. bergayut dalam tepon jauh sekali. adela dalam sebulan tu sekali dua je dia col aku. tu pon bila kitorang nak keluar sama dia dah sampai kat bawah umah aku ni ha call suruh turun. hahahhh. kalau dia busy dengan keje, kadang 2-3hari la dia tak text aku. tapi aku tak kisah pon. aku buat hal sendiri je. tiba saat gedik datang je aku merajuk ngade2. hee~

tapi ibu selalu pesan bila aku marah2 hencik lebah toksah dok ngamuk2 ngan dia. dia kerja carik rezeki, bukan suka2. nangis kejap T_T. ibu nih.. tak back up anak dia langsung! =(


mak oi, aku dah angau sangat dah ni! help! help! hahahahhh..

so untuk anniversary kali ni aku buatkan dia ala2 macam scrap book tu. tapi tak boleh la tunjuk kat korang lagi sebab tuan dia pon tak tengok lagi. heee~

oklah. takmoh cita panjang2. nak bbm ngan hencik lebah pulak.

Tataaa..

5 comments:

fazey said...

wah.. dah 7 tahun?
congratez!

Myra Anne said...

thanx fazey! =)

yuyueyuliana said...

wahhh, 7 taun ? happy for both of you !! :)

Myra Anne said...

yuyue: thanx dear! =)

nuraitul said...

waaa.tujuh tahun da..hebatnya..mesti rse mcm cepat btul mse jalan kan..moga jodoh korg mkin panjang dan cepat2 naik pelamin tau !! :)

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE