Thursday, September 8, 2011

Great idea for your anniversary. =)

As Salam.

Last time aku hupdate belog nih pasal ulangtahun bercintan cintun aku ngan hencik lebah yang ke tujuh kan? ada aku cakap aku buatkan dia scrap book kan? meh nak revealed benda alah tu kat entry ni..=)





Great idea for anniversary kan?? aku memang lebih suka buat sendiri hadiah untuk hencik lebah. lebih bermakna orang kata.. kan kan kan??? hee... bahagia gila kot bila tengok orang kita sayang senyum lebar terima hadiah hasil tangan kita.

Lepas aku buat benda ni, ramai la pulak mintak aku buatkan untuk dorang. tapi sorry! awal2 aku cakap, hasil tangan aku cuma untuk hencik lebah. kalau korang nak buat aku boleh tunjuk ajar je. hehehe... gila bongkak tak? tak..tak.. tapi aku memang buat handmade dari dulu untuk hencik lebah. tak penah buat untuk orang lain. lagipon takkan la korang nak aku buatkan hadiah untuk boypren korang kan? tak special ah camtu. =)

Tataaa...

4 comments:

nuraitul said...

waaa..tanteknye..kreatifnye..jeles200x..huhuhu
btul2..handmade lg best kan..byk feeling menyerap msuk kan dlm tue..
bru si dia tersentuh kan..takkan nak main pick up ngan wrap je..huhuhu..

Myra Anne said...

nuraitul: try la buat utk boypren awak..hehe..kte slalu buat kad utk hencik lebah. smp dia cakap dah ade 4 kotak kt umah dia penuh dgn benda tu..hehehe

AwinLaLaLa said...

cantekknyaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! shukaaa!!! cun!!! myra terer btoi!!!

Myra Anne said...

awin: suka2 buat utk dia..huhu

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE