Friday, September 9, 2011

Kisah WolVeRine saya.

As Salam.

Aku penah cite dalam entry2 sebelum ni. aku memang suka Lancer. aku rasa Lancer tu smart,gagah..mesti macho kalau aku bawak Lancer. hee.. tapi aku jugak penah cakap kalau tak dapat Lancer, Saga pon jadi la..
so aku pon berjaya la mendapatkan Saga FL. aku bagi nama dia WolVeRine sebab no plat dia WVR.

masa 12August2011 macam ni la keadaan WolVeRine.

ni pulak masa 4Sept2011.

Ya, tuan punya belog eksiden. tiada kemalangan jiwa dilaporkan. cuma aku kena tahan kat observation ward Hospital Sg Buloh dari 11am-8pm sebab chest pain, shortness of breath and pulse rate tinggi sangat. sampai hari ni pon dada yang terhentak kat stering masih sakit on and off. bila buat keje banyak, masih rasa mengah2. 

tak dapat nak cerita macam mana benda ni jadi sebab aku sedar2 je kereta dah terpusing lawan arah. tu je. thanx kat kawan2 yang bagi sokongan and semangat. especially hencik lebah sebab teman aku kat hospital and bagi pesanan and sokongan macam2. =) sayang korang semua!! 

Tataa...

4 comments:

nuraitul said...

hmmm.bru thu cite detail..WVR..??kete baru tue dear..takpela..yg penting awak selamat dan xde pape..pas nie be careful tau..

Myra Anne said...

huhu..thanx nuraitul..

aleeyaqaisara said...

baru bace blog myra ni sbb baru on9..huu..tp nseb bek xde ape..kete bley bli ag..yg pnting myra oke!~ :) tkecare ya!!~

Myra Anne said...

aleeya: thanx dear!

*pembaca setia belog kte yek..hehee

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE