Sunday, November 13, 2011

Cerita pasal Mett.

As Salam.

Ehemm2..ada yang rindu tak? hee.. macam biasa. lama tak update sebab busy. kalau tak busy pon aku malas. hahahaha.. ni kali ni nak tunjuk gelagat2 kucing kesayangan aku si Mett. member blogger aku Cik Awin cukup suka dengan si Mett ni sebab dia manja mengada-ngada. =D

ini Mett dengan Aina. dorang ni memang kawan baik. Aina buat la apa pon kat Mett dia takkan marah. kalau aku and lain2 kacau Mett mahu nye si Mett ni dah kejar kitorang satu rumah semata2 nak gigit kaki. hahahahh. kejam kan ini kucing?

ini biasanya rupa Mett time baru bangun tido. ala macam blur2 tu... korang pon camtu jugak kan baru bangun tido...
 kalau dia duduk macam ni, aku panggil dia duduk macam tabung. ala macam tabung kucing, tabung ayam..yang kalau kita nak amik duit dalam tu kena pecahkan tu.

ini fevret pot si Mett. atas sofa. kalau ada sesape tido atas sofa ni dia pon selamba tido atas orang tu asal dapat tido atas sofa jugak.

 this is my territory katanya. hahahahhh

ni time mengada-ngada buat perangai panjat atas almari yang penuh kotak2. mungkin nak cari ketenangan. tapi bila turun je penuh sawang kat badan dia bawak turun sekali. hahahahh

 duduk diam2 sebab kaki luka lepas bergaduh. opss!! kantoi kaki saya cacat! +_+

 teman tuan dia Cik Myra Anne baca novel malam2. tapi dia dah mimpi dulu.

 iskk!!! silau la Cik Myra!!! tutup lampu cepat!

 "kalau panas nak tido kat atas sofa saya suka tido kat sini", kata Mett.

Ok,sekian cerita pasal Mett. nanti bila2 ada pic mengada-ngada dia lagi, aku upload ye. =) 

Tataaa.. nak pegi keje. shift petang hari ni.



4 comments:

AwinLaLaLa said...

MMMEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!
I MISHIUUUUUUUUUUUUUUU T____T

wanyf said...

lame tak nampak anda!:)

met tomey.suke kucing sgt2!

Myra Anne said...

awin: mett kate mish u toooo awin! hahahaa

Myra Anne said...

wanyf: kalo lama sgt x nampak, buzz2 sikit ye. bagi cepat sikit update. haha

mett mmg tomey + sgt noty!!! suka balas dendam dgn gigit kaki org..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE