Wednesday, December 21, 2011

Kita nak pergi honeymoon bulan depan.

As Salam.

Emm..malas nak mukadimah panjang2. oh, masih ingat pasal E N T R Y ni? hee.. ok2. mana yang tak penah baca tu pegi la baca dulu. nanti korang tertanya2 pulak entry tu pasal apa. kan? hikhikhik..

Sebenarnya kan....

Aku saja nak heboh2 kat sini yang dua dari wishlist aku tu dah tercapai. walaupon la satu lagi tu tak tercapai betul2 lagi kan, tapi kira dah on the way la. heee..

Wishlist ke dua dalam entry tu.
Pegi Bandung or Bali.
Yeayy!! Bandung, wait for me. i'm flying with hencik lebah to you....hahahaahahhh. tapi bukan la honeymoon ya geng?? Akak aku Cik Puan Syikin and adik laki aku Si Eby pon ikot.. ni ekceli aku plan ngan akak tu ha..konon nak travel berdua. tapi bila pikir2 balik tak syok la pulak jalan berdua je kan? so ajak hencik lebah. kebetulan Si Eby pon nak join. ok, moh kte. hee.. flight 19-21jan depan. haishh tak sabar!

List barang nak beli:
- carik kain untuk buat baju nikah / bersanding.
- beli telekung and sejadah untuk buat hantaran.

Wee..apekah makna list2 barang tu?? okeh, saspen tak?? hahahahhh...

Tutup cerita.

Wishlist ke lima.
Nak kereta.
yeayyy!! aku dah ada WolVeRine. kenapa WolVeRine? hangpa tak nampak ke huruf2 yang aku besarkan tu?? WVR tu. haaa.. tula jawapannya. heheheee..

P/s: ehem2..boleh doakan saya untuk wishlist ketiga tu tak?? ^_^

2 comments:

Anies Anessa said...

syioooknyaaa!
nak ikut boleh?hehe

Myra Anne said...

anies: bole2. jom! hahaha

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE