Wednesday, February 15, 2012

To-do-list untuk tahun ni. =)

As Salam.

Mesti ada yang tunggu..bila la tuan punya belog nak update pic pergi hunymoon nih. sabor ye kengkawan. editing masih dalam process. nak la jugak tambah2 kaler sikit bagi meletup lagi kan. baru la boleh feeling2 jadi macam Arni Yusnita Ahmad sebab setiap kali update je pic2 dia memang cun and superb. hee...

Okeh baiklah. seperti tajuk di atas, aku nak buat to-do-list untuk tahun ni pulak. even la dah bertahun2 ada wish yang tak pernah tercapai kan.. tapi tahun ni nak jugak cuba capai.

1) nak dinner dekat restoran berputar Menara Kuala Lumpur tu dengan hencik lebah.

2) nak pergi bawak diri holiday sorang2. pergi satu tempat favourite kita kat Johor. (tempat dirahsiakan) hee..

3) beli DSLR lagi canggih dari sekarang ni. boleh la pergi snap pic bestie2 yang semua nak kawen tahun ni. =)

4) nak Amy Search autograph atas pic kitorang berdua masa jumpa kat Mersing dulu. Ouh! dah tweet Amy Search. dia ajak datang Cheng Ho. nanti dia sign kan. heee... Yippiieeee!!!

5) nak makan dekat Restoran Subak dengan hencik lebah. Aikk! asek cari tempat makan je. ehehehee...

6) nak buat outdoor photoshoot ala-ala comel dengan hencik lebah. ^_^

7) nak kumpul duit beli laptop baru. laptop ni sangat uzur dah... T_T

8) nak bergelar tunang or isteri orang. heee... gatal sungguh!

9) nak sambut couple anniversary ke 8 dengan benda2 yang tak pernah kitorang buat. contoh nya Bungee Jumping. ehh, tak! aku tipu. aku gayat kot tempat tinggi. hehehee... cukup la candle lite dinner kat Restoran Bora Asmara. eh..makan lagi??? hahahaha... eh, kitorang tak pernah candle lite dinner tau.

10) nak belajar jadi bakal isteri terbaik, yang menyenangkan hati suaminya, yang tak menyusahkan, yang lebih matang. =)

Itu aje dulu to-do-list aku kot. Heee...

Eh..eh.. lupa pulak. to-do-list terakhir.

Nak turunkan berat badan yang makin montel ni. +_+

Bye.


1 comment:

petakbunga said...

Jom joint 1st GA petakbunga.blogspot.com
Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
Atas permintaan ramai yang tak mau undi like..like..:) kita tak payah main like..like.. hadiah utama adalah keputasan muktamad petakbunga n family…

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE