Thursday, December 4, 2014

Bulan itu.. Bulan cinta...


"Bulan ini, bulan cinta
Bulan ini bulan kita
Terangi gleapnya rasa
Sinari gelapnya cinta
Menghiasai malam asmara..."

Hamboi kemain Mak Temah nyanyi dangdut pagi2 ni ye, hehehe.. Sebab apa?? Sebab bulan ni adalah BULAN KEGILAAN bagi die hard fans VITAMIN E & VITAMIN C!!! Shaklee buat promo gila-gila ye bulan ni. Rugi korang tak rembat harga promo ni.


kahwin dengan

jadi


ehh.. macam gitu pulak final result bila VITAMIN E kahwin dengan VITAMIN C ye. hehehehe.. Sebenarnya bila kita amalkan dua-dua produk ni, hasil yang kita dapat memang kebabom kata kauuu!


Seriously, ramai dah cuba dan suka dengan resultnya. Aku sendiri pon memang suka gila dengan vitamin ni.

Apa kebaikan utama VITAMIN E?
  • mengandungi antioksida-penting untuk awet muda
  • vitamin "CINTA" - nbantu dalam hubungan suami isteri.
  • mengecilkan pori-pori di wajah
  • bantu mencegah kanser
  • memudarkan parut di kulit
Kebaikan utama VITAMIN C:
  • meransang pembentukan collagen
  • bantu mencerahkan kulit
  • melambatkan penuaan
  • menggebukan kulit
  • meningkatkan sistem imun
Antara testimoni dari Google yang korang sendiri boleh search.

ini akak comel yang paling famous bila search pasal testimoni Set Kecantikan Kulit. hehehe.


ini pulak datang dari customer Master Iffah. =)

ini dari Google.

Sebenarnya banyak lagi testimoni tapi takkan semua pulak aku nak letak kat sini kan. Karang entry ni tak settle sampai bila. Penuh dengan gambar je. hikhikhik..

Double promo ni akan berlangsung sehingga 31 Dec 2014.
Kedua-dua nya adalah promo BELI 6 PERCUMA 1.
Maksudnya if korang beli 6 botol Vitamin C/Vitamin E korang akan dapat percuma 1 botol.

Tapi jangan risau.. if nak beli 1-2 botol pon korang masih boleh dapat dengan harga promo. Jimat hingga RM30 bagi setiap botol. Harga cecah lantai ahkak bagi!
Retail price:
  • Vitamin C RM 92.50
  • Vitamin E RM 149
Nak harga promo dengan FREE GIFT menarik? Meh pm dekat fb Myra Anne Noridin atau direct whastapp 019 603 5169 ye?

COD area:
  • Bandar Manjalara / Desa Parkcity, Kepong
  • Paya Jaras / Bandar Baru Sungai Buloh.











1 comment:

ziezah.com said...

jijah mmg makan supliment shaklee ni sejak bersalin.. tp kdg2 pandai lupa makan ubat..

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE