Monday, January 19, 2015

Aku pun nak Vampire Mask macam Kim K jugak!

Assalamualaikum.

Hari Sabtu dan Ahad lepas aku merajinkan diri untuk timba ilmu baru dalam "Kelas FB Ads".
Kelas ni basically ajar cara buat Ads dalam FB dan tips "Zero Cost Marketing". Memang syiok gile la kelas ni. Sampai tak sedar kejap je nak lunch dah. Baru sambung lepas lunch, tak sedar dah pukul 5. Nak balik dah.. hehehe..

Masa borak2 dalam kelas ni, terbongkar lah cerita pasal "Vampire Mask Treatment" yang tengah hot kat oversea sekarang. Ramai jugak artis try buat benda ni. Contoh paling meletop Kim K la.

Vampire Mask ni kalau korang malas nak search adalah satu kaedah di mana darah akan di withdraw dari tangan korang, lepas tu ada la proses untuk separate Platelet dalam darah tu kepada Platelet-Rich-Plasma (PRP). Bila dah separate, plasma darah tu akan di combine dengan Restylane atau Juvederm. Part paling scary bila benda ni akan di cucuk ke muka untuk menggalakkan penghasilan collagen dan membina sel kulit baru kat muka. Kaedah ni jugak berkesan untuk mengurangkan kedut halus dan jerawat kat muka.

Respond Kim K bila dah buat procedure ni?

"Ow, that's hurt so bad!" sambil menangis.


*gambar sumber Google


Huwaaaa... aku yang menengoknya pon rasa nak nangis. Sanggup je depa ni sakit demi nak cantik ye? Aku bila kawan2 kecoh pasal inject Vitamin C pun aku dah seram sejuk. Memang idok ler aku nak mencubanya..



Engko dah mengapa kan. tadi beria mengata orang yang sanggup sakit demi nak cantik ni. Tak pasal2 engko buat pulak. Penggebang besar la engko nihhh!!!!

Hehehehe... macam sama kan dengan Kim K buat?? tapi aku more to natural way la. tu yang siap boleh peace2 bagai. Ini kalau hencik lebah tiba2 je balik ni mahu la dia pengsan tengok bini berlumur dengan darah. hahahah.. Nak tahu aku guna apa???? bukan darah laaa..

VIVIX!!!

Tak sakit. No cucuk-cucuk. No crying. Easy!!!!! Sapu je kat muka. Tunggu dalam 30-45 minit lepas tu cuci. Selain satu sudu makan Vivix setiap hari, kita boleh sapu buat masker jugak. 


Hasilnya???
  • muka lagi rasa tegang
  • kulit rasa sejuk je lepas cuci masker tu
  • kulit makin moist
  • kulit lembut macam sutera. heheheh
Added benefit bila amalkan Vivix 1 sudu sehari:
  • membantu masalah sakit sendi
  • membantu untuk rasa lebih bertenaga
  • membantu awet muda
  • menggalakkan kehilangan berat badan
Haaa.. teringin nak cuba VIVIX ni? Nak harga promo untuk January 2015? Boleh terus whatsapp yeee...

COD area:
  • Bandar Manjalara / Desa Parkcity, Kepong
  • Paya Jaras / Bandar Baru Sungai Buloh
*Postage ke seluruh Malaysia

Facebook : Myra Anne Noridin
Instagram : myraanne35
Igshop: Hermanas Shoppe
Whatsapp: +60196035169
Email: myraanne35@gmail.com
Fb Page: Vitamin Sendi




No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE