Saturday, August 29, 2015

MySG Gathering & Recharges 2015

Assalamualaikum.

Minggu lepas 22-23 Ogos 2015 kami geng-geng Shaklee join gathering yang dianjurkan oleh MySG (Hasanah & Imran). Program kitorang ni fully sponsored by Kak Hasanah. Cuma bayar RM20 untuk komitmen. Weeehooo!!! Free siapa tak nak join kan?

Program berlansung kat Bayou Lagoon Park Resort. Seronok sangat join program2 macam ni. Selain dapat jumpa geng-geng yang selama ni dok berwhatsapp kat group je, dapat jugak menimba ilmu dari sharing2 Master Firdhaus, Master Iffah Anuar, Master Hj Roslan dan Master-to-be Hasanah and Mimi Farhana.

Perkongsian "Cara Memeluk Customer" by Master-to-be Mimi Farhana

 Shaklee is a lifetime business by Master Hj.Roslan.
Pioneer dah Hj.Roslan ni. Dah 26 tahun tak silap dalam Shaklee. =0

Dua orang upline kesayangan saya.
Mimi Farhana (mommy) & Kak Hasanah (nanny)
Si kecik tu paling sayang kot!!!! hahahaa..

Tengah2 update ni baru perasan takde pic masa sharing dari Master Iffah (MIA), Master Firdhaus & Kak Hasanah. Sebabmya ternganga sangat dengar sharing dorang. Lupa snap pic. Ehehehehe.. Paling ternganga masa Master Firdhaus tengah bercakap. Tak habis2 kagum dengar cerita kegigihan dorang husband and wife. Oh, MIA tu wanita and wife paling awesome kot!! Respect u, MIA!

Masa ni masih pakai mask sebab gusi bengkak macam simpan pau dalam pipi akibat minor operation cabut gigi geraham bongsu. Umie Iman jeles sangat2 sebab tiap2 kali Tinad ajak Iman wefie, mesti Iman laju tengok camera. Dengan umie dia, Iman macam2 kerenah. Hahahah..

Iman feeling sangat ada boypren mata sepet suap dia sup, Syiok habis dia!

Free flow supplement termasuk Vivix. Ha selalu orang free flow soft drink je. Ni Kak Sanah bagi yang bermanfaat sikit. hehehe.. Rakus masing2 telan Vivix. Termasuk yang tergantung mask tu. =P

Yang bestnya program2 Shaklee ni tak pernah larang bawak anak-anak tau! Bawak husband ape tah lagi. Mana la tak jatuh cinta. =)

Berdiri belakang MIA and Master Firdhaus. Ambil aura, ambil berkat, ambil semangat.. ambil segala-gala la. Hehehehe..

Kena join program macam ni sekali sekala untuk menaikkan semangat. Bisnes sorang2 mana nak maju. Kena la ada support dari kawan-kawan dan upline. Terima kasih sangat kat Kak Hasanah sebab anjurkan program macam ni. Seronok sangat tau!!!

Kebetulan program ni jatuh dua hari lepas anniversary aku and hencik lebah yang ke 11. So, plan dengan Mimi Farhana untuk surprise ni. Tumpang sekaki program Recharge ni. Ehehe.. Glad that he like it! Thank you, Mimi!!!! 

In shaa Allah kami dalam under MySG ni saling bantu-membantu dalam bisnes Shaklee. Sentiasa ada support dari kawan-kawan dan upline. Semoga kami semua terus maju dalam bisnes ni dan berjaya capai targer masing2.

Sesiapa berminat untuk join kai pon boleh tau!!! Tingkatkan taraf hidup dengan bisnes dari produk yang kukuh iaitu Shaklee. Dah 50 tahun woo produk ni. Jangan main2!!! 

Untuk sebarang pertanyaan:

Whatsapp : +6019 6035169




1 comment:

Hasanah said...

Baca je pun dah rasa seronok!

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE