Thursday, December 31, 2015

Business Meeting

Assalamualaikum.

Tadi lepak dengan girlfriend kat Publika. Tak tahu nak cakap dating saja-saja ke.. bisnes meeting ke. hahah.. sebabnya asal borak je mesti cerita pasal bisnes. Sebenarnya saja nak jumpa bff merangkap bisnes mentor untuk menaikkan semangat dan aura. Walaupun dia tak berapa sihat, tapi still gagah nak bagi kata-kata semangat kat kitorang berdua ni. Thank you sayam! =)


After few hours borak-borak santai, kitorang pon berpisah. Mimi nak balik. Aku dan Nana sambung berjalan. Sempat pergi makan Baskin Robbin sebab kan 31hb ada sale. Heheheh..


Semangat pon dah naik mencanak-canak. Harapnya 2016 yang mendatang ni akan menjadi tahun terindah dalam hidup. Sebab semua short term wishlist ada berkaitan dengan bisnes. Heheheee... Thank you, 2015 for being sweet with me. I'll remember you forever. Mmmuuahhh!!!

Till then.




No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE