Monday, December 28, 2015

Garage Sale : Pre-loved Malay Novels for sale

Assalamualaikum.

Sesiapa pengikut setia blog ni mesti tahu Myra selalu buat Garage Sale dari dulu, tapi special untuk let go novel je biasanya. Kali ni nak buat lagi sekali. Korang tengok-tengok dulu kalau berminat kita pm tepi. =)







Condition semua tip top! Semua Myra baca sekali je then terus simpan elok-elok untuk di let go. Takkan la nak jual benda tak elok kan? Harga yang ada di setiap gambar tidak termasuk postage. Thank you. =)

Untuk sebarang pertanyaan sila whatsapp Myra 019-6035169.







No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE