Friday, October 21, 2016

Dew Drop Diffuser Young Living

Assalamualaikum.
Good Morning!

Banyak nak share katanya. But first, let me share about this Dew Drop Diffuser from Young Living. Ya Allah gila la aku addicted dengan benda comey ni. Tiap-tiap malam sure nak diffuse therapeutic grade essential oil dalam diffuser ni. Hehehee..



Let me share apa yang best sangat diffuser ni?


  • Act as humidifier
  • Automatic shut off after 4 hours
  • Menjadikan space kita contohnya bilik, jadi macam spa-like sebab bau dari essential oil yang wangi dan membantu terapi
  • Easy to bring anywhere sebab sizenya yang tak terlampau besar.
Macam kite, kite suka diffuse essential oil yang membantu masalah tidur dan promote good sleep contohnya CEDARWODD + LAVENDER.

Untuk bantu hencik lebah yang selalu stress bila balik dari kerja, kite cuma add on kan few drops of STRESS AWAY.

Untuk bantu masalah migraine, kite just add kan ENDOFLEX + SPEARMINT so bau yang datang dari diffuser ni memang bau mint.Aman je rasa bila sedut bau ni.

Sebenarnya banyak lagi masalah yang boleh dibantu dengan essential oil ni. Masalah yang berkaitan dengan anak contohnya:
- suka tantrum
- anak kerap demam, batuk dan flu
- anak susah tidur malam
- anak yang ada special needs (ada group support untuk masalah ni)

Masalah yang berkaitan dengan masalah hormon suami & isteri atau masalah hubungan intim, Masalah kerap migraine, masalah stress berpanjangan, masalah sukar tidur, masalah kulit.. Eh, macam-macam la. =)

Ask me anything on whatsapp. In shaa Allah i'll try my best to help you. =D

Myra Anne
0196035169








No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE