Wednesday, February 22, 2017

Okin Baby

Haii!

Meet my new baby, Okin. Sebab dia ala-ala pakai stokin so tuan lama dia bagi nama Okin. hehehe.. So i am officially a mom when i adopted Okin on 7 January 2017. =) Kite dah ada anak dara yo. Tapi anak dara kite ni lasaknya ya ampun! Dah banyak dia buat onar kat Omi dia tapi Omi bersabar je. Hehehe.

Alhamdulillah, dah ada penyeri dekat rumah. Dulu jaga Mett kat rumah ibu je. tapi baru-baru ni pon Mett dah mati. T_T

Eh, korang taknak tahu ke apa cerita terbaru kite? Now kite active buat Shaklee, jual Wonder Cheese, jual essential oils Young Living and of course still manage to complete order on my Cocoa Cookies. =)

Macam banyak je kerja kan? I have to demi meneruskan hidup. Kihkihkihhh..

Nanti kite cerita lagi lanjut pasal essential oil Young Living tu ya? Now nak bersiap pergi kerja.
Till then.

Myra Anne

No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE