Friday, January 25, 2019

Si Penjual Balm

Assalamualaikum semua!

Ya Allah lama sangat blog ni bersawang kan? Ada yang ingat kite lagi ke? hehehee..

Last post dulu pasal Okin. Now Okin pon dah hilang. Sobsss! Dengan kehadiran Okin masa tahun 2017 dulu banyak sangat rezeki datang bergolek. Agaknya rezeki jaga haiwan kesayangan Rasulullah.

Kitorang dapat beli rumah yang bakal siap hujung tahun ni. Plus, kitorang dah ada anak! Yeayyy Alhamdulillah. Dah 1 tahun 8 bulan umur Durrah Hanna (DH).

Dengan adanya DH, bisnes ibu sebagai si penjual balm makin berkembang. Ibu banyak share testimoni sendiri dari DH. Dan Alhamdulillah dapat membantu ibu-ibu lain kat luar sana untuk selesaikan masalah berkaitan anak dorang jugak.

Antara masalah yang ibu dah bantu:
- Anak susah tidur malam
- Anak kerap meragam
- Anak kembung
- Anak kerap sembelit
- Anak yang ada masalah kulit sensitif
- Baby yang flu or batuk which is tak digalakkan lagi makan ubat

Eh, macam-macam lagi la!

Menarik kan?

Before tu ibu nak tekankan ini bukan ubat tau! Ini cuma sapuan alternatif untuk bantu masalah harian berkaitan anak-anak. Tapi yang best nya satu keluarga boleh guna balm ni. Dari newborn, sampai ke atok nenek pon boleh guna. =)

Nak tahu balm apa tu?

Namanya...

Jeng Jeng Jeng.... drum roll please!!!!


PUER'S KIDSDOM!!!!

Eh, macam pernah dengar je? Yup, baru semalam keluar TV Alhijrah. hehehe.. And nak bagitahu jugak la.. Founder tu kawan baik ibu dari kecik cenonet sampai dah besar ni tau! dah 22 tahun berkawan. I'm so proud of her!!! Iskkk! sebak pulak tetiberrr. huhuuu..


Jangan terkeju tengok pic comel ibu tu. Hehehee.. 
Tu masa event kat Maeps Serdang December lepas.


Dan inilah rangkain produk Puer's Kidsdom yang makin dapat banyak tempat di hati parents kat luar sana tuuuu..

Next post ibu akan cerita pasal balm ni secara details ok? Ibu nak pergi post barang customer dari Shopee kejap. Till next time!

Muahhhhhh!

Si penjual balm,
Myra Anne
0196035169.



No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE