Monday, January 28, 2019

Solution bagi eczema, kulit kering atau nappy rash?


Assalamualaikum semua!

Memandangkan sepanjang minggu lepas Lovely Skin paling banyak sekali orang order, so ibu nak cerita sikit la pasal balm ni.

Dalam Lovely Skin ni ada 4 jenis essential oil yang membantu masalah skin macam eczema, kulit sensitif or kulit kering.

4 jenis essential oil (EO) tu:
- Lavender
- Frankincense
- Myrrh
- Tea Tree Oil

Setiap essential oil ni sangat pricey ye kalau nak beli satu-satu. Naik pening tengok harga. Hehehee.. Tapi kami datangkan solution bagi mereka yang tak nak beli EO sebotol tu boleh la try therapy balm ni sebab lagi affordable untuk semua. =)

Apa kegunaan Lovely Skin ni?

  • membantu mengurangkan masalah eczema
  • mengelakkan kulit kering dan mengelupas
  • boleh digunakan untuk HFMD or chickenpox sebab bantu kecutkan blister tu dengan sangat cepat!
  • membantu mengecutkan jerawat
  • mengurangkan symptom allergy or kegatalan
  • bagus digunakan untuk newborn bagi mengelakkan ruam susu dan nappy rash


Durrah Hanna memang pengguna tegar Lovely Skin ni sebab kulit dia sangat la sensitif. Even kena gigit nyamuk or semut kulit dia akan jadi membengkak pastu tinggal parut hitam. Alahaiiii..

And kalau nak tahu, tahun lepas ngam ngam lepas sambut birthday Durrah yang pertama, dia terkena virus HFMD. Masa tu ibu rasa nak nangis tau sebab dia asyik meragam je. And at that time tak keluar lagi rashes or blister tu. Lepas sehari baik demam baru keluar. Next post ibu cerita details pasal pengalaman ibu manage dia time HFMD ni ya.

Kali ni ibu nak share testimoni pengguna Lovely Skin dulu. =)

Parut chickenpox pudar

Kesan gigitan serangga cepat kecut

Parut pudar dengan penggunaan setiap hari

Testimoni eczema, kulit eczema makin soft dan tak kering

Kesan gigitan semut cepat pulih

Lovely Skin ni antara best seller ibu tau! So kalau ada mommies yang nak cuba, jom la whatsapp ibu. =)

Tunggu next post pasal HFMD ok?


Si Penjual Balm,
Myra Anne
019035169





No comments:

Designed by UMIESUEstudio 2014 : MYRA ANNE